Välkommen till vårt höstlovsöppna bad

Upplevelsebadet öppnar kl 10 varje dag under höstlovet v. 44, se övriga öppettider. HINDERBANA finns i 50metersbassängen måndag-torsdag under lovet.  Under dagarna med hinderbana är det begränsat antal banor för motionssim. Missa inte LOCK-IN LIMITED EDITION fredag och lördag - årets läskigaste event! Under Lock-in är övriga delar av badet öppet som vanligt.

 

Om du känner dig frisk - välkommen att besöka oss!  Läs om vad vi gör för att förhindra smittspridningen av covid-19. 

Upplevelsebadet

Sugen på att hitta på något kul? Utforska de spännande attraktionerna i upplevelsebadet!

Karta

Vattenrutschkanorna

Våra två stora vattenrutschkanor i upplevelsebadet  bjuder på fart och spänning som det är svårt att tröttna på. Den ena vattenrutschkanan är dessutom utrustad med både Aqua smash-spel och olika ljud- och ljuslägen som du själv kan ställa in för att få en ny upplevelse för varje åk.

 

Läs mer om vattenrutschkanorna

Klätterväggen

Utmana dig själv på klätterväggen! Här behöver du ingen utrustning förutom envishet och tålamod. Om du ramlar så gör det ingenting – vattnet i bassängen tar emot dig.


Vågmaskinen

Upplev den flygande, pirrande känslan av att lyftas upp av vågorna. I vågmaskinen gungar det ordentligt precis som om du vore ute på havet.


Strömkanalen

Här går det undan! I strömkanalen sveps du fram i vattnet och det är bara att njuta av färden.

Pluppbassängen

För de yngre barnen finns denna varma bassäng där de möter den klassiska barnboksfiguren Plupp och hans vänner. Här kan man plaska och leka med bävrarna och lämlarna, eller pröva någon av vattenrutschkanorna och känna det pirra i magen.

 

Läs mer om Plupp

Bubbelpoolen

Bubbelpoolen i upplevelsebadet har en temperatur på 38°C. Kanske går du hit direkt för att sitta och njuta av värmen i lugn och ro, eller för att ta en paus från de mer fartfyllda aktiviteterna.

 


Ångbastun

Precis bredvid bassängerna i upplevelsebadet finns denna ångbastu där du kan unna dig lite extra tid för att slappna av.