Navet är stängt tills vidare på grund av legionellabakterier

Navet i Umeå har stängt efter att legionellabakterier har upptäckts i ett duschutrymme. Innan badanläggningen kan öppna igen behöver fastighetsägaren, Inab, utfärda åtgärder i fastigheten och ny provtagning ska visa att legionellan är borta.
Läs mer:
Navet stänger efter fynd av legionella (umea.se)

Frågor och svar om stängningen

Läs frågor och svar om Navets stängning här.

Aqua Mini Move

Aqua Mini Move med Nava är en helt ny sammansatt träningsgrupp för barn 5–8 år med fokus på dans, rörelse och badglädje. Perfekt aktivitet för barn som behöver träna vattenvana eller som gillar dans och vatten.


Barn i grupp som skrattar och leker.

Lek och dansa

Vi välkomnar alla barn till Aqua Mini Move på Navet! Aqua Mini Move är en helt ny sammansatt träningsgrupp för barn 5–8 år med fokus på dans, rörelse och badglädje. Gruppen övar motorik, leker och tränar allsidigt till musik i vatten. Navets maskot Nava kommer och hälsar på barnen.

Fysisk aktivitet och rörelserikedom främjar hälsa och välmående oavsett ålder. I Navets nya barnträningskoncept får barn träna på motoriskt utvecklande moment i vatten. Barnen uppmuntras till rörelse genom hinderbanor, dans och lekar i olika former.

Kursen är under sex tillfällen med 40 minuter per lektion. Ingen förkunskap krävs. På avslutningen är föräldrarna välkomna att titta på.

Pris och anmälan

Aqua Mini Move kostar 1 195 kronor per kurs. Du bokar en plats och betalar på vår bokningssida. Klicka på knappen Boka för att nå bokningssidan och välj kategorin Barndans & barnträning.

Bad ingår på avslutningen! Kursdeltagare till Aqua Mini Move får stanna kvar och bada efter avslutningen tillsammans med en vuxen.

Aqua Mini Move vintern 2023

Vinterns Aqua Mini Move består av en grupp med 20 barn 5-8 år. Gruppen tränar fredagar kl 16.45 med start 27 januari och avslutning 3 mars.

Badkalas på Navet

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider, nyttig frukost och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck.

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen