Ångbastu i upplevelsen och ångbastu i relaxen är tillfälligt stängd.

Vi jobbar med att öppna bastun så fort som möjligt.

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider, nyttig frukost och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck.


Logotyp av restaurangen REAL.

Restaurangen RE:AL

Navets resturang drivs av Umeå kommun. I sortimentet ingår bland annat fräscha sallader, toasts och varma maträtter. Här är det enkelt att hitta något som passar - oavsett om du bara vill ha något lätt efter träningen eller om du vill sitta ner och njuta av en god måltid.

MENY REAL Pdf, 5.4 MB. (PDF, ej tillgänglighetsanpassad)

Våt och torr del

Restaurangen är uppdelad i två delar – en torr del i anslutning till entrén och en våt del som du kan gå till direkt från bassängerna.

Egen matsäck

Ni är välkommen att äta er egen matsäck vid fikaplatsen utanför hoppbassängen, till vänster när ni kommer in till badet. Det är inte tillåtet att äta egen matsäck i serveringen. I serveringen finns det mikrovågsugnar för alla att använda.

Engångsmaterial är till våra mat- och fikagäster. Om ni har med er egen matsäck glöm inte att ta med er något att äta på och dricka ur. Av säkerhetsskäl får du inte ta med glas och porslin in i anläggningen.

Buffé

På helger och på skolornas lov serverar vi en härlig buffé i stället för den vanliga menyn.

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. 

Badkalas på Navet