Simtävling i helgen

Hoppbassängen är abonnerad för simtävling helgen 4-5 februari.
Resten av badhuset är öppet som vanligt.  Se våra öppettider.

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider, nyttig frukost och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck.


Logotyp av restaurangen REAL.

Restaurangen RE:AL

Navets resturang drivs av Umeå kommun. I sortimentet ingår bland annat fräscha sallader, toasts och varma maträtter. Här är det enkelt att hitta något som passar - oavsett om du bara vill ha något lätt efter träningen eller om du vill sitta ner och njuta av en god måltid.

MENY REAL Pdf, 5.4 MB. (PDF, ej tillgänglighetsanpassad)

Våt och torr del

Restaurangen är uppdelad i två delar – en torr del i anslutning till entrén och en våt del som du kan gå till direkt från bassängerna.

Buffé

Under vissa helger och event serveras buffé, den ordninarie menyn är då begränsad. Barn under 2 år äter gratis. Barn som är 2-12 år betalar 69 kr, barn över 12 år och vuxna betalar 99 kr.

Egen matsäck

Du kan äta din egen matsäck i restaurangen. Det finns också tillgång till mikrovågsugnar.

Engångsmaterial är till våra mat- och fikagäster. Om ni har med er egen matsäck glöm inte att ta med er något att äta på och dricka ur. Av säkerhetsskäl får du inte ta med glas och porslin in i anläggningen.

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. 

Badkalas på Navet