Bastu herr omklädning tillfälligt avstängd

Tillfälligt avstängd, väntar på service.

Aktuell information

Nya öppettider! 1 juni - 16 augusti har vi speciella öppettider för sommaren.  Se våra sommaröppettider.

 

Navets upplevelsebassäng, inklusive rutschbanor, stängd för underhållsarbete. Andra delar av Navet är öppet under arbetets gång. Vid frågor om underhållsarbetet, kontakta fastighetsägaren INAB.


Om du känner dig frisk - välkommen att besöka oss!  Läs om vad vi gör för att förhindra smittspridningen av covid-19. 

Omklädning

På Navet finns det ett flertal omklädningsrum för olika behov. Se alltid till att duscha innan du badar. 

Omklädningsrum

Det finns dam- och herromklädningsrum med gott om skåp (totalt över 700 stycken) både på entréplan och vid relaxavdelningen en våning ned.  Ett av dessa är särskilt anpassat för personer med nedsatt rörlighet. Läs mer om tillgängligheten.

Du låser skåpet elektroniskt med armbandet som du får låna när du betalar inträde. Du behöver alltså inte ha med dig ett hänglås. Kom ihåg att du själv ansvarar för dina tillhörigheter.

Använd gärna en skopåse eller plastpåse för att skydda dina ytterskor när du ställer in dem i skåpet.

Duscha före bad

Det är viktigt att alltid duscha noggrant, utan badkläder, före bad. Kom också ihåg att det inte är tillåtet att bära underkläder under badkläderna. Detta är för att vi ska kunna hålla vattnet rent och skapa en så bra upplevelse som möjligt för alla besökare.

Bastu

Det finns bastu i dam- och herromklädningsrummen. I bastun ska du inte ha på dig badkläder. Du bör också använda ett sittunderlag (t.ex. en handduk) i bastun.

Ett badhus för alla

Tillgänglighet

Navetkortet

Vill du kunna bada, simma och relaxa på Navet så ofta du vill, få tillgång till all vattenträning på Navet och även bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navetkortet - nu utan bindningstid!

Koppla av i upplevelsebadet