Hydrohex

Vecka 11-12 kan man testa på en ny form av vattenträning helt gratis!

Se mer info i boxen längre ner på sidan.

Omklädning

På Navet finns det ett flertal omklädningsrum för olika behov. Se alltid till att duscha innan du badar. 

Duschrum med bänkyta och duschar.

Omklädningsrum

Det finns dam- och herromklädningsrum med gott om skåp (totalt över 700 stycken) både på entréplan och vid relaxavdelningen en våning ned.  Ett av dessa är särskilt anpassat för personer med nedsatt rörlighet. Läs mer om tillgängligheten.

Du låser skåpet elektroniskt med armbandet som du får låna när du betalar inträde. Du behöver alltså inte ha med dig ett hänglås. Kom ihåg att du själv ansvarar för dina tillhörigheter.

Använd gärna en skopåse eller plastpåse för att skydda dina ytterskor när du ställer in dem i skåpet.

Duscha före bad

Det är viktigt att alltid duscha noggrant, utan badkläder, före bad. Kom också ihåg att det inte är tillåtet att bära underkläder under badkläderna. Detta är för att vi ska kunna hålla vattnet rent och skapa en så bra upplevelse som möjligt för alla besökare.

Bastu

Det finns bastu i dam- och herromklädningsrummen. I bastun ska du inte ha på dig badkläder. Du bör också använda ett sittunderlag (till exempel en handduk) i bastun.

Ett badhus för alla

Tillgänglighet

Navetkortet

Vill du kunna bada, simma och relaxa på Navet så ofta du vill, få tillgång till all vattenträning på Navet och även bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navetkortet – nu utan bindningstid!

Koppla av i upplevelsebadet