Avvikande öppettider

Navet har öppet med avvikande öppettider tills vidare. Var uppmärksam och vänligen respektera de nya öppettiderna och det angivna maxantalet för respektive utrymme när du besöker oss. Relaxavdelningen enbart öppen för omklädning och passage. Läs mer om restriktioner inför ditt besök på Navet.

Bada på Navet

Här kan du få en härlig badupplevelse mitt i Umeå centrum. På Navet finns flera olika bassänger och roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det är bara att hoppa i!

Karta över Navet

Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget kalasdukat bord, fika och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Läs mer om badkalas

Simskola

Simskola och liknande verksamhet på Navet har upphört men välkommen till oss att bada! Att bada hjälper dig och ditt barn att hitta tryggheten i vattnet. Trygghet är nyckeln till att lära sig simma självständigt. 

Läs mer om simskola

50-metersbassängen

50x25 meter. 180 cm djup. Tio banor. I Navets 50-metersbassäng finns det gott om utrymme för både bad och träning.

Läs mer om 50-metersbassängen

Hoppbassängen

I hoppbassängen kan du träna hopp från 1 och 3 meters höjd. Passa på att träna på att dyka, få till den perfekta volten eller bara hoppa för skojs skull. 

Läs mer om hoppbassängen

Multibassängen

Multibassängen kan användas för en mängd olika aktiviteter. Vattenträning, simundervisning och simskola är bara några exempel.

Läs mer om multibassängen

Upplevelsebadet

Sugen på att hitta på något kul? Utforska de spännande attraktionerna i upplevelsebadet!

Läs mer om upplevelsebadet