Hydrohex

Vecka 11-12 kan man testa på en ny form av vattenträning helt gratis!

Se mer info i boxen längre ner på sidan.

Bada på Navet

Här kan du få en härlig badupplevelse mitt i Umeå centrum. På Navet finns flera olika bassänger och roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det är bara att hoppa i!

Karta över Navet

Aqua Mini Move

Aqua Mini Move med Nava är en helt ny sammansatt träningsgrupp för barn 5–8 år med fokus på dans, rörelse och badglädje. Perfekt aktivitet för barn som behöver träna vattenvana eller som gillar dans och vatten.

Läs mer om Aqua Mini Move

Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget kalasdukat bord, födelsedagsfika, fiskdamm och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Läs mer om badkalas

Simskola

Simskola och liknande verksamhet på Navet har upphört men välkommen till oss att bada! Att bada hjälper dig och ditt barn att hitta tryggheten i vattnet. Trygghet är nyckeln till att lära sig simma självständigt. 

Läs mer om simskola

Hoppbassängen

I hoppbassängen kan du träna hopp från 1 och 3 meters höjd. Passa på att träna på att dyka, få till den perfekta volten eller bara hoppa för skojs skull.  Bassängen är fyra meter djup.

Läs mer om hoppbassängen

Multibassängen

Multibassängen kan användas för en mängd olika aktiviteter. Vattenträning, simundervisning och simskola är bara några exempel.

Läs mer om multibassängen

Plupp

På Navet kan du bada med Plupp och hens vänner! Kom och träffa Plupp och Hermelin, plaska och lek med bävrarna och lämlarna, eller känn pirret i magen när du åker i rutschkanorna. 

Läs mer om Plupp

Upplevelsebadet

Sugen på att hitta på något kul? Utforska de spännande attraktionerna i upplevelsebadet!

Läs mer om upplevelsebadet

50-metersbassängen

50x25 meter. 180 cm djup. Tio banor. I Navets 50-metersbassäng finns det gott om utrymme för både bad och träning.

Läs mer om 50-metersbassängen

Navas dag

Välkommen att fira Navas födelsedag 4 mars! Garanterat en glädjefull och blöt badupplevelse med många roliga aktiviteter.

Läs mer