Bada på Navet

Här kan du få en härlig badupplevelse mitt i Umeå centrum. På Navet finns flera olika bassänger och roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det är bara att hoppa i!

Karta

Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget kalasdukat bord, fika och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Läs mer om badkalas

Simskola

Simskolan på Navet upphör tillsvidare men välkommen hit att bada! Att bada hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet. Trygghet är nyckeln till att lära sig simma självständigt. 

Läs mer om simskola

Minisim

Minisim och simskola på Navet upphör tillsvidare men välkommen hit att bada! Att bada hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet. Trygghet är nyckeln till att lära sig simma självständigt. 

Läs mer om minisim

Babysim

Babysim på Navet upphör tillsvidare men välkommen hit att bada i Navets varma bassänger. Att bada hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet och det är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn.

Läs mer om babysim

50-metersbassängen

50x25 meter. 180 cm djup. Tio banor. I Navets 50-metersbassäng finns det gott om utrymme för både bad och träning.

Läs mer om 50-metersbassängen

Hoppbassängen

I hoppbassängen kan du träna hopp från 1 och 3 meters höjd. Passa på att träna på att dyka, få till den perfekta volten eller bara hoppa för skojs skull. 

Läs mer om hoppbassängen

Multibassängen

Multibassängen kan användas för en mängd olika aktiviteter. Vattenträning, babysim och simskola är bara några exempel.

Läs mer om multibassängen

Upplevelsebadet

Sugen på att hitta på något kul? Utforska de spännande attraktionerna i upplevelsebadet!

Läs mer om upplevelsebadet