Ångbastun i upplevelsen är stängd tills vidare, åtgärd påbörjas 3/7

Onsdag den 3/7 påbörjas renovering av bastun och kan störande ljud vid rivning kan förekomma.

Övriga delar av badhuset är öppet som vanligt. Se våra öppettider.

Vatten­­rutschkanorna

Vad tänker du på när du hör ordet vattenrutschkana? Kanske tänker du på skvättande vatten, glädjetjut och en hisnande känsla av fart. Det är såklart helt rätt men vattenrutschkanorna på Navet kan erbjuda mycket mer än så.

En ny upplevelse

På Navet finns det två vattenrutschkanor i upplevelsebadet - Aqua Ride som är 73 meter lång och Aqua Smash som är nästan 100 meter lång. I Aqua Ride åker du på en åkring själv eller tillsammans med en kompis. Den längre vattenrutschkanan - Aqua Smash - är dessutom utrustad med flera funktioner som gör upplevelsen extra spännande .

Aqua Smash

Innan du kastar dig ut i vattnet kan du sätta igång det som kallas för ”Aqua smash”. Då startas ett spel som du kan spela på vägen ner. På vattenrutschkanans väggar finns små tryckkänsliga punkter som är markerade med ljus. Det gäller att träffa dem med handen när du åker förbi för att få poäng. När du kommer ner kan du se dina poäng och tävla mot kompisar eller dig själv nästa gång du åker. Här är en film på hur det ser ut.


Ljus och ljud

Det finns även andra saker att uppleva. Vattenrutschkanan är utrustad med både lampor och högtalare som du kan styra själv. Vid starten kan du välja ett av flera olika lägen – vad sägs till exempel om regnbågsläge eller discoläge? Du kan pröva något nytt varje gång.

Vattenträningsutbildning

Badkalas på Navet

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen