Simtävling 24-25 feburari

På lördag-söndag 24-25 februari hålls simtävling i 50-metersbassängen och möjligheten till motionssim är begränsad. Resten av badhuset är öppet som vanligt. Se våra öppettider.

Tisdag 20/2 är 50- metersbassängen stängd mellan kl 06.30-16

Detta pga. service av drunkningslarmet.

Pluppen och bastu öppnar 06.30.

Multin, upplevelsen och hopbassängen öppnar 13.00.

Ångbastu i upplevelsen och ångbastu i relaxen är tillfälligt stängd.

Vi jobbar med att öppna bastun så fort som möjligt.

Relaxinfo

Fredag 23 februari är relaxavdelningen abonnerad hela dagen.

Läs mer om relaxen.

Träna på Navet

Starta dagen med en simtur i 50-metersbassängen, eller stärk kroppen med yoga eller något av våra vattenträningspass – på Navet finns något för alla. Vi hjälper dig att utvecklas i din träning.

Navetkortet

Vill du kunna bada, simma och relaxa på Navet så ofta du vill, få tillgång till all vattenträning på Navet och även bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navetkortet – nu utan bindningstid!

Läs mer om Navet-kortet

Motionssim

Simning är ett bra och effektfullt sätt att träna som passar alla. Genom att simma förbättrar du din kondition och bygger upp din muskulatur, samtidigt som du undviker att slita på dina leder.  

Läs mer om motionssim

Vattenträning

Vattenträning är ett skonsamt och allsidigt sätt att träna. Du tränar upp din styrka, rörlighet och kondition. Dessutom innebär träningen mycket liten belastning på skelettet.  

Läs mer om våra vattenträningspass

Bokningsinformation

Läs mer om vuxensim

Crawlsim

För dig som vill ta din simning till en ny nivå erbjuder vi crawlsim. Du kommer att lära dig att simma snabbare, bli mer uthållig och få ut mer av din träning. 

Läs mer om våra crawlkurser

Hydrohex

Hydrohex är en ny typ av virtuell vattenträning där klasser visas på en skärm från sidan av bassängen. Vi erbjuder i dagsläget 4 olika typer av klasser: Cardio, Power, Move och Beat. De olika typerna av klasser kräver alla olika nivåer av styrka, rörlighet, koordination och puls.

Läs mer

Simtest för polis och brandman

Ska du söka till polis eller brandman och behöver genomföra simtest? Hos oss kan du boka tid för simtest.

Läs mer

Provträna på våra badanläggningar under en vecka

Under en vecka (7 dagar) får du möjlighet att prova på gym och gruppträning på våra fyra anläggningar (Navet, Storsjöhallen, Sävar simhall och Vallabadet)

Läs mer