Avvikande öppettider

Navet har öppet med avvikande öppettider tills vidare. Var uppmärksam och vänligen respektera de nya öppettiderna och det angivna maxantalet för respektive utrymme när du besöker oss. Relaxavdelningen enbart öppen för omklädning och passage. Läs mer om restriktioner inför ditt besök på Navet.

Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget kalasdukat bord, fika och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Glatt skrikande barn med simglasögon på huvudet.

Kalas och badglädje

På Navet får du ett kalas som är utöver det vanliga! Förutom fritt bad på hela upplevelsebadet ingår fika vid fint dukat bord i vår kalashörna med undervattenstema. Vi dukar upp med födelsedagstårta eller cupcakes och Navets lemonad. Du behöver inte förbereda något! Det enda du behöver göra är att boka en tid, bjuda in några gäster (skriv ut inbjudningskort Pdf, 812.6 kB., PDF) och packa badkläderna.

I Navets badkalas ingår:

  • Fritt bad på Navet
  • En timmes tillgång till kalasdukat bord
  • Födelsedagstårta eller cupcakes
  • Navets lemonad

Priser

Alla badkalasgäster betalar enligt tabell. Medföljande vuxna och syskon betalar enligt ordinarie pris, syskon under 2 år går in gratis.

Antal deltagare
på kalaset

Pris per entré

Minst antal vuxna*

4-5 st

200 kr

1

6-10 st

180 kr

2

11-15 st

160 kr

3

*Om barnen fyller 12 i år och är simkunniga behöver endast en vuxen vara med vid badkalaset.

Fika, mat eller snacks?

I Navet finns en restaurang som serverar mat för er som är sugna på något mer än tårta. Nedan ser du de alternativ som finns att välja på. Senast en vecka innan badkalaset måste eventuella tillval meddelas.

Om du önskar att ta med egen mat går det givetvis bra! Men vi har inte möjlighet att värma maten åt er, ej heller att bistå med tallrikar och bestick (utöver det som ingår till tårtan/cupcakes). Kom ihåg att porslin och glas inte är tillåtet i badhuset på grund av säkerhetsrisk.

Tillval

Pris per styck

Godispåse

25 kr

Chipspåse

15 kr

Toast,
med rökt skinka och ost

29 kr

Hamburgare 90g,
med bröd, dressing, sallad, tomat och ost

39 kr

Amerikanska pannkakor 3st,
med hallonsylt och grädde

49 kr


Boka badkalas

Fyll i formuläret nedan. Senast en vecka innan badkalaset måste antal barn som ska delta i badkalaset, eventuella allergier och tillval meddelas.


 

Bokningsregler

Avbokning av badkalas kan göras upp till en vecka före bokat datum. Vid senare avbokning debiteras halva beloppet, vid utebliven ankomst debiteras hela beloppet.

Mer spänning

Upplevelsebadet

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider, nyttig frukost och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck.

Säkerhet