Avvikande öppettider 21-22 maj

50-metersbassängen och hoppbassängen är abonnerade för simtävling 21-22 maj. Välkommen att heja på våra simmare!

Relaxavdelningen är öppen kl 11-13.30 lördag 21/5. Resten av dagen är relaxen abonnerad. Söndag 22/5 är relaxen öppen 11-19.

Upplevelsebadet och multibassängen är öppen 10-19.30 i helgen. Pluppbassängen är öppen 8-19.30.

Relax för grupper

I Navets relaxavdelning finns det du behöver för en stund av återhämtning och trivsamma samtal med vänner och kollegor i en avslappnande miljö. Relaxavdelningen blir en rolig del av en temadag med företaget eller en bra start på en utekväll med föreningen. 

 

Bubbelpoolen i relaxavdelningen.

Bastu

Koppla av i någon av våra två bastur. Relaxavdelningen har en vacker ångbastu i marmor och en stor våtbastu. I en gruppbokning ingår två stycken Aufguss. Aufguss är en bastuupplevelse där en bastuvärd använder eteriska oljor och sprider värmen runt i bastun.  Läs mer om Aufguss här.

Upplevelsedusch

I relaxavdelningen kan du uppleva dimma, monsunregn, höra åskans muller och andra ljud i vår upplevelsedusch.

Bubbelpool

Därefter kan ni värma er i bubbelpoolen. Känn värmen, lugnet och njut!

Lounge

Sitt ner en stund i loungedelen tillsammans med dina kollegor och vänner. Vill ni ha något att alkoholfritt att dricka kan det köpas i relaxavdelningen. Beställning av mat och dryck görs senast en vecka före er relaxbokning.

Pris

För prisuppgift gör en bokningsförfrågan i formuläret nedan. Vi tar emot sällskap på upp till 40 personer.  I en gruppbokning ingår:

  • Fri tillgång till relaxavdelningen och upplevelsebad, tre timmar
  • Badvärd som tar hand om er
  • Handdukar
  • Navets lemonad och frukt
  • Två olika Aufguss

Tillval

Vill du sätta guldkant på er bokning har vi flera olika tillval. Varför inte kombinera ert besök med en HLR-utbildning, rolig vattenträning eller lär er simma crawl? Kontakta oss om pris för tillval. Exempel på tillval:

  • Relaxmeny
  • Navetkampen, 3-kamp eller 5-kamp
  • Kurs i hjärt- och lungräddning
  • Vattenträning, i eller på vatten
  • Simkurs i crawl

BokningBokningsvillkor

Relaxavdelningen har åldersgräns på 18 år. Medhavd mat och dryck är ej tillåtet i relaxavdelningen. Mer information om trivselregler och bokningsvillkor kan du läsa här (PDF). Pdf, 371.5 kB.

Vattenträning

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss. 

Lär dig crawla!

Crawlsim