Navet är stängt tills vidare på grund av legionellabakterier

Navet i Umeå har stängt efter att legionellabakterier har upptäckts i ett duschutrymme. Innan badanläggningen kan öppna igen behöver fastighetsägaren, Inab, utfärda åtgärder i fastigheten och ny provtagning ska visa att legionellan är borta.
Läs mer:
Navet stänger efter fynd av legionella (umea.se)

Frågor och svar om stängningen

Läs frågor och svar om Navets stängning här.

Hydrohex

Hydrohex är en ny typ av virtuell vattenträning där klasser visas på en skärm från sidan av bassängen. Vi erbjuder i dagsläget 4 olika typer av klasser: Cardio, Power, Move och Beat. De olika typerna av klasser kräver alla olika nivåer av styrka, rörlighet, koordination och puls.


Hydrohex


Vi lanserar en ny form av vattenträning: Hydrohex

Du bokar in dig som vanligt via vår app eller vår bokningssida från och med måndag 6 mars. För att delta på passen behöver du Navetkortet.

Om Hydrohex olika träningspass

Hydrohex Beat

Gillar du att röra på dig i takt med musiken? Hydrohex Beat för samman rytm och kondition. Höj pulsen och utmana koordinationen med din egen stil och känn hur energin löper ändå ut i fingerspetsarna! Det är dags att #stepup och #shine!

Hydrohex Cardio

För uthålligheten till helt nya nivåer! Hydrohex Cardio garanterar ett motiverande och progressivt träningspass, som lockar dig tillbaka till bassängen gång på gång. Mixen av blocken #athletic och #tone utmanar din kondition, stärker din uthållighet och förbättrar återhämtningen på rekordtid. Det här är något som dina muskler kommer minnas.

Hydrohex Move

Rör på dig i takt med Hydrohex Move! Simpla, effektiva och dynamiska helkroppsrörelser fokuserar på #core och #mobility. Höj energinivåerna i kroppen med hjälp av vattnets skonsamhet. Lämna poolen full av energi, fokuserad och redo för nästa utmaning!

Hydrohex Power

Enkelt är vackert! Medryckande musik, intensiva rörelser och en långsamt tickade träningsklocka av Hydrohex Power garanterar ett utmanade styrkepass för hela kroppen. #circuit-blocken fokuserar på specifika muskelgrupper och muskeltoning. #challenge-delarna fokuserar i sin tur helt och hållet på styrka och höjer pulsen till nya höjder. Är du redo?

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Motionssimma i 50-metersbassäng

Simning är ett bra och effektfullt sätt att träna som passar alla. Genom att simma förbättrar du din kondition och bygger upp din muskulatur, samtidigt som du undviker att slita på dina leder.  

Badkalas på Navet