Navet är stängt

11 juni - 21 augusti är Navet stängt för underhållsarbete. Läs om vad som gäller under sommaren.

Motionskort

Träna, simma, bada och relaxa till ett extra förmånligt pris! Erbjudandet gäller dig som är kommunanställd och tecknar ett motionskort.

Bassäng med linor under ytan.

Träning, bad och relax

Du som är anställd i Umeå kommun har möjlighet att ansöka om ett så kallat Motionskort hos oss på Navet. Motionskortet är en variant av Navetkortet med tillgång till hela Navet - det vill säga motionssim, vattenträning, relax och bad under våra öppettider. Vill du även träna på land finns motionskortet Navet+Gammlia Styrkehall.

Logga in på intranätet och sök efter Motionskort, läs om hur du gör samt vad som gäller vid ansökan om motionskort. När du ansökt om motionskortet tar det några dagar innan vi fått meddelande om din ansökan och vi gjort klart ditt motionskort.


Navet

Navet
+Gammlia

Bad i upplevelsebadet

Ja

Ja

Motionssim

Ja

Ja

Relax

Ja

Ja

All vattenträning
på Navet

Ja

Ja

All träning på Navet
och Gammlia Styrkehall


Ja

Tillträde alla öppettider

Ja

Ja

Entré till Umelagun

Ja

Ja

Löneavdrag per månad

189 kr

267 kr*

* Extra engångsavgift för tagg på Gammlia Styrkehall tillkommer. Information om uthämtning av tagg sker via mail.

Avtalsvillkor

Motionskorten kan, till skillnad mot Navets vanliga träningskort, inte frysas. Läs igenom avtalsvillkor för Navetkorten (PDF) Pdf, 574.8 kB. men bortse från skrift om bindningstid och frysning av kort. Motionskort följer egna föreskrifter om bland annat bindningstid. Logga in på intranätet (sök efter Motionskort) och läs mer om vad som gäller för kommunens Motionskort. 

Lär dig crawla!

Crawlsim

Priser

 Här kan du se våra olika entrépriser för bad, motionssim, träning och entré till relaxavdelningen. Navet är ett kontantfritt badhus. Du kan betala med kort eller swish i receptionen.

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen