Ångbastun i upplevelsen är stängd tills vidare, åtgärd påbörjas 3/7

Onsdag den 3/7 påbörjas renovering av bastun och kan störande ljud vid rivning kan förekomma.

Övriga delar av badhuset är öppet som vanligt. Se våra öppettider.

Motionskort

Träna, simma, bada och relaxa till ett extra förmånligt pris! Erbjudandet gäller dig som är kommunanställd och tecknar ett motionskort.

Träning, bad och relax

Du som är anställd i Umeå kommun har möjlighet att ansöka om ett så kallat Motionskort hos oss på Navet. Vi har två varianter på Motionskort. Det första kortet ger tillgång till motionssim på alla anläggningar och med en tidbegränsning på 2h/dag. Det andra kortet heter Totalkortet är en variant av Navetkortet/Guldkorten som finns på respektive anläggning men med tillgång till alla våra badanläggningar.

Logga in på intranätet och sök efter Motionskort, läs om hur du gör samt vad som gäller vid ansökan om motionskort. När du ansökt om motionskortet tar det några dagar innan vi fått meddelande om din ansökan och vi gjort klart ditt motionskort.

Alternativ 1: Motionssimskort

Löneavdrag per månad: 98 kr

  • Ger tillgång till motionssim max 2 h/dag
  • Ger tillgång till motionssim på samtliga badanläggningar inom Umeå Kommun (Navet, Umelagun, Sävar Simhall, Vallabadet, Obbolabadet och Storsjöhallen)

Alternativ 2: Totalkortet

Löneavdrag per månad: 220 kr

  • Ger tillgång till vattenträning, motionssim och bad på samtliga badanläggningar inom Umeå Kommun (Navet, Umelagun, Sävar Simhall, Vallabadet, Obbolabadet och Storsjöhallen). Kortet ger även tillgång till gym och gruppträning på Sävar simhall och Storsjöhallen samt Navets relaxavdelning.
  • Tillträde alla öppettider

Avtalsvillkor

Motionskorten kan, till skillnad mot Navets vanliga träningskort, inte frysas. Läs igenom avtalsvillkor för Navetkorten (PDF) Pdf, 398.5 kB. men bortse från skrift om bindningstid och frysning av kort. Motionskort följer egna föreskrifter om bland annat bindningstid. Logga in på intranätet (sök efter Motionskort) och läs mer om vad som gäller för kommunens Motionskort. 

Lär dig crawla!

Crawlsim

Priser

 Här kan du se våra olika entrépriser för bad, motionssim, träning och entré till relaxavdelningen. Navet är ett kontantfritt badhus. Du kan betala med kort eller swish i receptionen.

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen