Avvikande öppettider

Navet har öppet med avvikande öppettider tills vidare. Var uppmärksam och vänligen respektera de nya öppettiderna och det angivna maxantalet för respektive utrymme när du besöker oss. Relaxavdelningen enbart öppen för omklädning och passage. Läs mer om restriktioner inför ditt besök på Navet.

Seniordag

Låt dig inspireras av en dag med träningspass, hälsotester, inspirationsföreläsning av Lovisa Sandström och möjlighet att koppla av i relaxavdelningen på Navet. Välkommen till en lärorik seniordag!

Äldre kvinna liggandes på yogamatta framför en laptop.

Inspiration och träningsglädje

Onsdag 17 november är du välkommen till seniordag på Navet,  exklusivt för dig som är 65 år och äldre. Låt dig inspireras av en dag med två olika träningspass som varvas med mingel, hälsotester, inspirationsföreläsning och möjlighet att koppla av i relaxavdelningen. Välkommen till oss!

Schema

Seniordagen startar med en drop-in frukost och eventet pågår ca kl 7-15 eller kl 8-16 beroende på vilken grupp du bokar dig till. Se schemat för dagen (bild öppnas i ny flik). Schemat står även under respektive grupp på bokningssidan när du bokar din plats.

Två olika träningspass

Under dagen får du möjlighet att testa på två vattenträningspass.

  • Aqua är vattenträning med konditions-, styrke- och rörlighetsövningar.
  • Aqua Circle är ett stationsbaserat träningspass i vatten.

Föreläsare Lovisa Sandström

Lovisa Sandström är träningsexpert och entreprenör och har 15 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare, är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver nya podden Pro Bono samt också Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media.

”Bli hälsoklok!”

Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ska träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi EGENTLIGEN behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. - Varför är det så?

I denna föreläsning summerar Lovisa rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hållbar och hälsosam livsstil.

Under föreläsningen kommer Lovisa prata om hur mycket du egentligen måste röra på dig, hur du undviker det farliga stillasittandet och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren.

Föreläsningen varvas med enkla styrke- och rörelseövningar som åhörarna får prova på, och som sedan går bra att fortsätta göra hemma.

Bra att veta

  • Till dagen kan det vara skönt att ta med sig en badrock, inomhusskor och vattenflaska.
  • Föreläsningen kommer genomföras på Mimer (huset mittemot Navet) så ta med klädsel du vill ha till det.
  • Du kommer genomföra hälsotester och det är fördelaktigt att ha mjuka kläder du kan röra dig i.
  • Glöm inte heller att ta med badkläderna. Vi vill påminna om att det är viktigt att duscha utan badkläder, tvåla in kroppen och schamponera håret före du går ner i bassängen.

Anmälan

Anmälan och betalning sker via vår bokningssida, klicka på knappen Boka för att nå sidan. Platserna är fullbokade!

Pris

  • 200 kr om du bokar senast 7 november
  • 250 kr om du bokar 8–16 november

Frukost, lunch och fika ingår i priset för seniordagen.

Bokning är bindande och avgiften betalas inte tillbaka. Anmälan kan överlåtas till annan person om det meddelas senast dagen innan evenemanget.

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Vattenträning