Navet är tillfälligt stängt för allmänheten

Bad, vattenträning och restaurang håller stängt tills vidare på grund av smittspridningen.  Läs mer om förändringen.

Träna hemma

Träna ute eller hemma utifrån dina förutsättningar. Läs om olika digitala alternativ och upptäck den rörelseform som passar dig!

Kvinna tränar yoga framför en laptop.

Träning med många möjligheter

Vi har flera tips till dig som vill komma igång med träning och hälsa samt utmaningar till dig som redan tränar och mår bra. Det breda utbudet gör att du kan hitta något oavsett vad du har för förutsättningar. Upptäck den rörelseform som passar dig!

Livesända gruppträningspass

Storsjöhallen sänder gratis liveklasser via Facebook varje vecka. Du som är medlem på någon av kommunens bad (även med fryst kort) kan delta. Leta reda på facebookgruppen ”Storsjöhallen liveklasser” och ansök om medlemsskap. Schema läggs ut i gruppen inför varje vecka. 

Onlineträning

Varje vecka lägger vi ut nya träningspass riktade mot seniorer. Det kostar inget och det kräver varken inloggning eller att du laddar ner någon app. Det kommer ett träningpass eller yogapass varje vecka och dessutom finns ett arkiv med gamla pass. Även om passen är riktade mot seniorer passar dom alla som tränar för att må bra, oavsett ålder.
Onlineträning

LES MILLS on Demand

Vi har ett samarbete med Les Mills där du erbjuds att teckna ett abonnemang på Les Mills on Demand till rabatterat pris. Om du inte provat detta förr har du 60 dagars gratis prova på - utan köptvång. LesMills on Demand är en tjänst där du erbjuds mängder av olika gruppträningsklasser för hemmaträning. Klasserna är olika i utformning, intensitet och längd. Det finns klasser med och utan utrustning. 
Erbjudande av Les Mills on Demand

Träningsövningar med Exorlive

Ta del av utvalda träningsövningar för dig som sitter ner mycket. Perfekt som rörelsepaus under en arbetsdag framför datorn.

PT Online

Om du vill ha personlig hjälp med att utveckla din träning, välj då PT Online. Med hjälp av våra personliga tränare får du träningsprogram, tips och råd utifrån dina önskemål och förutsättningar. Du behöver inte ha några förkunskaper eller utrustning.
PT Online

Digitala rörelserundor

Testa ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundan är en gps-baserad tipsrunda med rörelseutmaningar på platser i och kring Umeå. Det är ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rundan passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.
Digital rörelserunda

På webbsidan Aktiv fritid finns fler tips på aktiviteter att göra både utomhus och digitalt hemifrån.

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Ett badhus för alla

Tillgänglighet