Lock in 27-28 oktober!


Missa inte LOCK-IN, årets läskigaste event på Navet! Observera förändrade öppettider lördag 27-28/10.

Relaxavdelningen är stängd under evenemanget.


Aqua Strong Mom

Träning för dig som är gravid eller som nyligen fött barn! Välkommen att delta själv eller med ditt barn.


Mammor med bebis i vattnet.

Aqua Strong Mom

Är ett pass anpassat för kvinnor under och efter graviditet. En av vattnets stora fördelar är dess avlastande förmåga, något som kan vara uppskattat under en graviditet. Vattenträning är även skonsamt för leder, ett bra alternativ på en träningsform under och efter graviditet. Fokus i passet är corestabilitet, speciellt att hitta aktivering i de inre magmusklerna och bäckenbotten, lågintensiv konditionsträning, styrka och rörlighet.

Kursen genomförs i multibassängen där vattentemperaturen är 34 grader varmt.

6 tillfällen á 30 min måndagar kl 11.15

Pris: 1 195 kr (bad tillsammans med barn under 2 år ingår)

Rekommendationer

För att delta på passet rekommenderar vi att du varit på efterkontroll hos din barnmorska. Ditt barn får följa med på passet och musiken är anpassad till ett litet barns öron.

Barnvagnar

Barnvagnar lämnas på särskilda avställningsytor innanför våra entrégrindar. Ta med eget lås om du vill låsa fast vagnen. Om du vill ta med dig ditt barn är det tillåtet att ta med babyskyddet in till bassängen eller ha med barnet i vattnet om de sitter i en badstol.

Pris och anmälan

Aqua Strong Mom kostar 1 195 kronor per kurs. Du bokar en plats och betalar på vår bokningssida. Klicka på knappen Boka för att nå bokningssidan och välj kategorin Kurser.

Aqua Strong Mom hösten 2023

Inga datum är beslutade inför hösten.

Navetkortet

Vill du kunna bada, simma och relaxa på Navet så ofta du vill, få tillgång till all vattenträning på Navet och även bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navetkortet – nu utan bindningstid!

Vattenträning

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss.