Navet är stängt

11 juni - 21 augusti är Navet stängt för underhållsarbete. Läs om vad som gäller under sommaren.

Aqua Strong Mom

Träning för dig som är gravid eller som nyligen fött barn! Välkommen att delta själv eller med ditt barn.


Aqua Strong Mom

Är ett pass anpassat för kvinnor under och efter graviditet. En av vattnets stora fördelar är dess avlastande förmåga, något som kan vara uppskattat under en graviditet. Vattenträning är även skonsamt för leder, ett bra alternativ på en träningsform under och efter graviditet. Fokus i passet är corestabilitet, speciellt att hitta aktivering i de inre magmusklerna och bäckenbotten, lågintensiv konditionsträning, styrka och rörlighet.

6 tillfällen á 30 min onsdagar kl 10.30

Pris 1195 kr (bad tillsammans med barn under 2 år ingår fram till kl 16)

Rekommendationer

För att delta på passet rekommenderar vi att du varit på efterkontroll hos din barnmorska. Ditt barn får följa med på passet och musiken är anpassad till ett litet barns öron.

Barnvagnar

Barnvagnar lämnas på särskilda avställningsytor innanför våra entrégrindar. Ta med eget lås om du vill låsa fast vagnen. Om du vill ta med dig ditt barn är det tillåtet att ta med babyskyddet in till bassängen eller ha med barnet i vattnet om de sitter i en badstol (finns att köpa i shopen)

Pris och anmälan

Aqua Strong Mom kostar 1 195 kronor per kurs. Du bokar en plats och betalar på vår bokningssida. Klicka på knappen Boka för att nå bokningssidan och välj kategorin Kurser.

Aqua Strong Mom hösten 2022

Vårens Aqua Strong Mom startar onsdag 7 september kl 10.30 och är 6 tillfällen.

Navetkortet

Vill du kunna bada, simma och relaxa på Navet så ofta du vill, få tillgång till all vattenträning på Navet och även bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navetkortet - nu utan bindningstid!

Vattenträning

Frågor och svar

Här kan du se svaren på de vanligaste frågorna från våra besökare. Om du inte finner svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss.