Avvikande öppettider 21-22 maj

50-metersbassängen och hoppbassängen är abonnerade för simtävling 21-22 maj. Välkommen att heja på våra simmare!

Relaxavdelningen är öppen kl 11-13.30 lördag 21/5. Resten av dagen är relaxen abonnerad. Söndag 22/5 är relaxen öppen 11-19.

Upplevelsebadet och multibassängen är öppen 10-19.30 i helgen. Pluppbassängen är öppen 8-19.30.

Seniorträning

Det är många starka seniorer som redan tränar. Vi vill att ni ska bli ännu fler som håller igång och mår bra. Därför satsar vi nu extra på er och vi erbjuder olika träningsformer. Träna tryggt och säkert med oss!

Äldre man vid bassängkanten som motionssimmat.

Seniorer i rörelse

Som en del av Umeå kommuns satsning på och för seniorer har vi flera roliga kostnadsfria aktiviteter. Två dagar i veckan kan du som är 65 år eller äldre träna kostnadsfritt i friidrottshallen på Nolia. Träningen är en ledarledd cirkelträning där vi tränar balans, styrka, rörlighet och kondition.

Testa gärna någon av alla våra digitala träningspass. Passen är en blandning mellan yoga, cirkelträning, rörlighet, core och liknande som kan genomföras där du är. Instruktören anpassar träningen så att alla, oavsett nivå, ska kunna delta.

Testa även en digitala rörelserunda - ett roligt och nytt sätt att röra sig på! Rörelserundorna är GPS-baserade tipsrundor med rörelseutmaningar. Rundorna passar lika bra att göra själv som tillsammans med andra.

Läs mer om träning för dig som är senior.

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Ett badhus för alla

Tillgänglighet