Välkommen till vårt höstlovsöppna bad

Upplevelsebadet öppnar kl 10 varje dag under höstlovet v. 44, se övriga öppettider. HINDERBANA finns i 50metersbassängen måndag-torsdag under lovet.  Under dagarna med hinderbana är det begränsat antal banor för motionssim. Missa inte LOCK-IN LIMITED EDITION fredag och lördag - årets läskigaste event! Under Lock-in är övriga delar av badet öppet som vanligt.

 

Om du känner dig frisk - välkommen att besöka oss!  Läs om vad vi gör för att förhindra smittspridningen av covid-19. 

Navet Morgon

God morgon cyklist! På väg till jobbet på två hjul? Härligt! Här är ett erbjudande till dig som reser till jobbet på ett hälsosamt och klimatneutralt sätt.

 Ljusstakar och handdukar på bänk i bastun.

En extra bra start på dagen!

Ta cykeln till jobbet och ditt resebeteende bidrar både till din hälsa och ett klimatneutralt Umeå. Vi vet att det blir svettigt ibland. När pedalerna snurrar långt kan magen också kurra. Sväng förbi hos oss! Nu finns Navet Morgon– ett erbjudande med dusch i vår relaxavdelning och reducerat pris på frukost från vår restaurang. En bra start på dagen!

Kom förbi vår reception och köp ditt Navet Morgon-band.

Erbjudande Navet Morgon

Månadskort: 99 kr (ingen bindningstid)
Klippkort 10 ggr: 99 kr (giltighet 1 år)

I priset ingår:

  • Tillgång till Navets relaxavdelning med dusch, bastu och bubbelpool under 1 timme/dag på vardagar kl 06.00—10.00.
  • Möjlighet att hyra handduk, 15 kr (ord. pris 30 kr)
  • Möjlighet att köpa frukost (kaffe, fralla och juice) 39 kr (ord. pris 71 kr). Att ta med eller äta på plats.
  • Alltid 10 kr för en kaffe. Gäller alla dagar i veckan om du har månadskort. Gäller den morgon du besöker oss om du har klippkort.
  • Personligt armband. Du registrerar dig i receptionen vid ditt första besök.

Erbjudandet Navet Morgon gäller för dig som är över 18 år. Det personliga armbandet får ej överlåtas. Hyra av handduk och köp av frukost och armband kan göras i receptionen från kl 07.30.

Navet Morgon är ett samarbete mellan Navet och Sharing City Umeå.

Bada säkert på Navet

Navet tar spridningen av covid-19 på allvar och följer myndigheternas riktlinjer för att minska smittspridningen. I nuläget finns inga särskilda restriktioner för simhallar gällande öppettider eller besökare. Läs om vilka åtgärder vi vidtar och vad du som besökare kan göra.

Köp presentkort på Navet!

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen