Avvikande öppettider

Navet har öppet med avvikande öppettider tills vidare. Var uppmärksam och vänligen respektera de nya öppettiderna och det angivna maxantalet för respektive utrymme när du besöker oss. Relaxavdelningen enbart öppen för omklädning och passage. Läs mer om restriktioner inför ditt besök på Navet.

Bada säkert på Navet

Navet är öppet med avvikande öppettider. Ingen förbokning krävs men vi uppmanar till att vara noga med handhygienen, hålla avstånd, undvika trängsel och stanna hemma om du känner dig sjuk. Följ även angivelser på plats.

Vy över upplevelsebassängen.

Bada och träna säkert

Navet är öppet med avvikande öppettider och du behöver inte förboka ditt besök. Från och med den 23 december 2021 råder nya restriktioner för vår verksamhet. I och med de nya restriktionerna ställs krav på 10 kvadratmeter per person. Var uppmärksam och vänligen respektera det angivna maxantalet för respektive utrymme när du besöker oss.

Nya öppettider

Från 13 januari gäller avvikande öppettider. De nya öppettiderna är framtagna för att minska mängden möten mellan olika besökande, och på det sättet minska risken för smittspridning av coronaviruset.

Vi tar spridningen av coronaviruset på allvar och följer myndigheternas riktlinjer för att minska smittspridningen. Det innebära att ytterligare förändringar kan ske i utbud och öppettider beroende på smittläget i landet och länet.

Tänk på det här när du besöker Navet

  • Var noga med handhygienen
  • Undvik trängsel
  • Håll avstånd
  • Uppdatera dig om myndigheternas rekommendationer
  • Välkommen att bada och simma hos oss om du känner dig frisk

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Vattenträning