Välkommen till Navet

Upplevelsebadet, pluppbassängen och 50-metersbassängen är öppna men hoppbassäng, ångbastu och relaxavdelning är tillfälligt stängda. Dessa delar planeras öppna inom kort. Ingen förbokning krävs för att besöka Navet, läs om vad som gäller vid öppning.

Bada säkert på Navet

Navet är öppet! Ingen förbokning krävs men vi uppmanar till att du fortsätter vara noga med handhygienen, håller avstånd, undviker trängsel och stannar hemma om du känner dig sjuk. Följ även angivelser på plats om maxantal i olika lokaler här på Navet.

Vy över upplevelsebassängen.

Planerad öppning

Från och med 1 september öppnar Navet med ordinarie öppettider. Vi arbetar för att öppna alla delar av badet så snart som möjligt. Du behöver inte förboka ditt besök, utan följ angivelser på plats. Håll dig uppdaterad på vår webbsida om utbud och öppettider. Följ oss även på facebook och instagram @navetumea.

Öppningen gäller inte bara oss på Navet. Även baden Storsjöhallen i Holmsund, Vallabadet i Hörnefors och Sävar simhall planeras att öppna med ordinarie öppettider. Läs mer om de olika baden på www.umea.se/bad.

Bada säkert

För att inte trängsel ska uppstå är alla lokaler uppmärkta med ett maxantal. Vänligen följ de angivelser som är uppmärkta på Navet. Kom ihåg att stanna hemma om du känner dig sjuk, tvätta händerna ofta och håll avstånd till andra besökare.

Vi tar spridningen av coronaviruset på allvar och följer myndigheternas riktlinjer för att minska smittspridningen. Det kan innebära att förändringar kan ske i utbud och öppettider beroende på smittläget i landet och länet.

Tina upp ditt träningskort

Vi kommer kostnadsfritt att fortsätta hålla alla abonnemang frysta till och med 30 september. 1 oktober tinas ditt kort upp automatiskt, om du inte redan tinat upp ditt kort eller avtalat annat med oss.

Om du vill besöka oss innan 1 oktober kan du mejla oss på navet@umea.se med information om vilket datum du vill tina upp ditt frysta träningskort. Har du motionskort via Umeå kommun startar du ditt kort istället via intranätet (skicka in en ansökan i Ärendeportal, personalfrågor och lön: Beställning motionskort).

Du som vill träna gruppträning kan börja boka dig på pass inför öppningen. Om du inte har kvar inloggningen till bokningssidan kan du välja ett nytt genom att klicka på Logga in och Glömt lösenordet. Bokning kommer även kunna göras i appen Umeå Bad.

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Vattenträning