Simtävling

21/9 kl. 8.00-18.00 är delar av 50metersbassängen abonnerad för simtävling. Fem 22m-banor kommer är öppna för motionsim. Resten av badhuset är öppet som vanligt.  Se våra öppettider.

Vuxensim

Lär dig simma i Navets trygga vatten! Med hjälp av våra erfarna instruktörer lär du dig både bröst- och ryggsim i en avslappnad miljö. 

Lär dig simma på Navet

Vuxensim hjälper dig som är nybörjare att hitta tryggheten i vattnet. Du tränar i en liten grupp i en avskild, lugn miljö. Undervisningen sker på ett avslappnat sätt och vi har roligt tillsammans.

Vi tränar upp vattenvanan och går igenom tekniken för bröst- och ryggsim. Du får också öva på att flyta och dyka.

Våra instruktörer har lång erfarenhet av att undervisa vuxna och ger dig individuell handledning under lektionerna. Vi anpassar lektionerna efter varje deltagares individuella mål. Som deltagare får du under lektionerna verktygen för att träna, på egen hand, när du känner dig mogen för det.

Praktisk information

Du behöver inga förkunskaper för att delta. Max 15 deltagare per grupp. Från 16 år. Gruppen hålls på torsdagar.

Bokningsinformation

Vuxensim är en del av Navets gruppträning. Bokning kan ske via Navets webbokning eller i receptionen på Navet.

Navetkortet

Vill du kunna bada, träna och relaxa på Navet så ofta du vill, gymma på Umeå Sport och Motion i Navet och bada på Umelagun under sommaren? Skaffa Navet+! 

Hoppbassängen

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck. Prova restaurangens goda och nyttiga frukost - finns även för förbokning.