Minisim

På minisim får ditt barn öva sin vattenvana samtidigt som stor vikt läggs vid vattensäkerhet. Här har barn och föräldrar lika roligt! För barn mellan 1 och 7 år. 

Lek och lärande i vattnet

På minisim har vi alltid roligt – vi åker rutschkana, dyker efter skatter, tar oss fram i hinderbanor, leker sjörövare och går som pingviner. Målet med alla övningar vi gör är att barnen ska känna sig trygga i vattnet och samtidigt ha respekt för det, och på sikt kunna simma självständigt. Här får barnen chansen att upptäcka vad de klarar av!

Kunniga instruktörer och små grupper

Minisimmet leds av våra erfarna, utbildade instruktörer i en lugn och avskild miljö. Grupperna är små och vi utgår alltid från varje barns förutsättningar och behov.

Grupper

Barnen delas in i grupper efter ålder. Inga förkunskaper behövs. En eller två vuxna är med i vattnet. Kurserna hålls på tisdagar och/eller söndagarPDF.

Sjöhästen 1-2 år

10 tillfällen à 30 minuter. Max 8 barn.

Sjöhästen 2-3 år

10 tillfällen à 40 minuter. Max 8 barn.

Sjöhästen 4-7 år

10 tillfällen à 40 minuter. Max 8 barn.

Pris

1395 kr för 10 tillfällen. Du har tillträde till omklädningsrummen 30 minuter före och efter kurstiden. I priset ingår endast minisim. Bad före och efter lektionstiden ingår inte i kursavgiften utan betalas som en vanlig badentré i receptionen.

Datum

Grupperna ges i tre omgångar under läsårsperioden 2017/2018.

Omgång 1
Platserna släpps måndag 21 augusti 08:00.
Pågår v 36-46 (uppehåll v 44)

Omgång 2
Platserna släpps måndag den 13 november 08:00.
Tisdagar v 49-8 (uppehåll v 52 & v 1)
Onsdagar v 48-7 (uppehåll v 52 & v 1)
Söndagar v 48-7 (uppehåll v 51 & v 52)

Omgång 3
Under omgång 3 kommer minisim att göra uppehåll. Information om höstens kurser kommer under våren.

Bokningsinformation

Bokningsinformation (PDF)PDF

Fokus på glädje

Simskola

Att kunna simma är en otroligt viktig kunskap som man har glädje av hela livet. På Navets simskola har vi en genomtänkt pedagogik som hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet och lära sig simma självständigt. 

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

Babysim

Babysim är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn. Vi gör olika övningar som främjar barnets vattenglädje, balans och koordination. För barn mellan 3 och 11 månader.