Simtävling

21/9 kl. 8.00-18.00 är delar av 50metersbassängen abonnerad för simtävling. Fem 22m-banor kommer är öppna för motionsim. Resten av badhuset är öppet som vanligt.  Se våra öppettider.

Minisim

På minisim får ditt barn öva sin vattenvana samtidigt som stor vikt läggs vid vattensäkerhet. Här har barn och föräldrar lika roligt! För barn mellan 4 och 7 år. 

Lek och lärande i vattnet

På minisim har vi alltid roligt – vi åker rutschkana, dyker efter skatter, tar oss fram i hinderbanor, leker sjörövare och går som pingviner. Minisimmet leds av våra erfarna, utbildade instruktörer i en lugn och avskild miljö. Vi utgår alltid från varje barns förutsättningar och behov. Här får barnen chansen att upptäcka vad de klarar av!

Grupp

Varje barn åtföljs i vattnet av en eller två vuxna.

Sjöhästen

För barn 4-7 år.
10 tillfällen à 40 minuter. Max 12 barn. Två simlärare håller i kursen.
Förkunskaper: Inga
Mål: Målet med alla övningar vi gör är att barnen ska känna sig trygga i vattnet och samtidigt ha respekt för det, och på sikt kunna simma självständigt.

Pris

1395 kr för 10 tillfällen. Du har tillträde till omklädningsrummen 30 minuter före och efter kurstiden. I priset ingår endast minisim. Bad före och efter lektionstiden ingår inte i kursavgiften utan betalas som en vanlig badentré i receptionen.

Hösten 2019

Platserna släpps måndag 19 augusti klockan 08:00.

Sjöhästen

Pågår vecka 36-46. Uppehåll vecka 44.
Tid: Onsdagar 16.30-17.10

Bokningsinformation

Bokningsinformation (PDF)PDF

Fokus på glädje

Simskola

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck. Prova restaurangens goda och nyttiga frukost - finns även för förbokning.  

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen