Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget tält, fika och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Kalas och badglädje

På Navet får du ett kalas som är utöver det vanliga! Förutom fritt bad på hela upplevelsebadet ingår fika i vårt kalastält. Vi gör tältet kalasfint och dukar upp med födelsedagstårta och Navets lemonad. Du behöver inte förbereda något! Det enda du behöver göra är att boka en tid, bjuda in några gäster (skriv ut inbjudningskortPDF, PDF) och packa badkläderna.

I Navets badkalas ingår:

  • Fritt bad på Navet
  • En timmes tillgång till kalastältet*
  • Födelsedagstårta
  • Navets lemonad

*Tillgängliga tider är lördagar kl 12-18 och söndagar kl 12-16.


Priser

Alla badkalasgäster betalar enligt tabell. Medföljande vuxna betalar ordinarie pris. Barn under 2 år går in gratis.

Antal deltagare till kalaset

Pris per entré

Minst antal vuxna*

4-5 st

200 kr

1

6-10 st

180 kr

2

11-15 st

160 kr

3

*Om barnen är över 12 år och simkunniga behöver endast en vuxen vara med vid badkalaset.

 


Fika, mat eller snacks?

I Navet finns en restaurang som serverar mat för er som är sugna på något mer än tårta. Nedan ser du de alternativ som finns att välja på. Senast en vecka innan badkalaset måste eventuella tillval meddelas.

Om du önskar att ta med egen mat går det givetvis bra! Men vi har inte möjlighet att värma maten åt er, ej heller att bistå med tallrikar och bestick (utöver det som ingår till tårtan). Kom ihåg att porslin och glas inte är tillåtet på grund av säkerhetsrisk.

Tillval

Pris per styck

Godispåse

25 kr

Chipspåse

15 kr

Toast,
med rökt skinka och ost

29 kr

Hamburgare 90g,
med bröd, dressing, sallad, tomat och ost

39 kr

Amerikanska pannkakor 3st,
med hallonsylt och grädde

49 kr


Boka badkalas

Kontakta oss via navet@umea.se för att boka badkalas. Ange vilken dag och tid som ni önskar. Senast en vecka innan badkalaset måste antal barn som ska delta i badkalaset, eventuella allergier och tillval meddelas.

Mer spänning

Upplevelsebadet

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Tonvikten ligger på god, näringsrik mat. Här kan du också äta din egen matsäck.

Säkerhet