Simtävling

21/9 kl. 8.00-18.00 är delar av 50metersbassängen abonnerad för simtävling. Fem 22m-banor kommer är öppna för motionsim. Resten av badhuset är öppet som vanligt.  Se våra öppettider.

Babysim

Babysim är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn. Vi gör olika övningar som främjar barnets vattenglädje, balans och koordination. För barn mellan 3 och 11 månader. 

Fokus på trygghet och glädje

Genom att gå på babysim med ditt barn kommer barnet lära sig att förknippa vatten med något roligt och tryggt. Vi gör alla övningar helt och hållet på ditt barns villkor och fokuserar på att ha roligt tillsammans.

Nya aha-upplevelser

På babysimmet får du chansen att se ditt barn uppleva flera saker för allra första gången. Med hjälp av simpuffar får barn som ännu inte börjat krypa upptäcka hur det är att kunna ta sig framåt och själv kunna styra riktningen. Det blir garanterat en aha-upplevelse för barnet!

Barnet lär sig också att hålla andan under vatten och själv ta sig upp till ytan. Både du och ditt barn kommer att upptäcka hur mycket barnet faktiskt kan.

Små grupper och lugn miljö

Vi håller till i en egen bassäng i en lugn, avskild miljö. Grupperna är alltid små och våra erfarna instruktörer har särskild utbildning i att leda babysim.

Hösten 2019

Babysim utgår tillsvidare.

Bokningsinformation

Bokningsinformation (PDF)PDF

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck. Prova restaurangens goda och nyttiga frukost - finns även för förbokning.  

Fokus på glädje

Simskola

Minisim