Bada på Navet

Här kan du få en härlig badupplevelse mitt i Umeå centrum. På Navet finns flera olika bassänger och roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Det är bara att hoppa i!

Karta

Badkalas

Är det dags för födelsedagsfirande? Vill du hålla ett annorlunda kalas i år? På Navet erbjuder vi badkalas som passar alla. I kalaset ingår ett eget kalasdukat bord, fika och fritt bad i hela Navets upplevelsebad.

Läs mer om badkalas

Simskola

Att kunna simma är en otroligt viktig kunskap som man har glädje av hela livet. På Navets simskola har vi en genomtänkt pedagogik som hjälper ditt barn att hitta tryggheten i vattnet och lära sig simma självständigt. 

Läs mer om simskola

Minisim

På minisim får ditt barn öva sin vattenvana samtidigt som stor vikt läggs vid vattensäkerhet. Här har barn och föräldrar lika roligt! För barn mellan 4 och 7 år. 

Läs mer om minisim

Babysim

Babysim är en mysig och rolig aktivitet att göra tillsammans med ditt barn. Vi gör olika övningar som främjar barnets vattenglädje, balans och koordination. För barn mellan 3 och 11 månader. 

Läs mer om babysim

50-metersbassängen

50x25 meter. 180 cm djup. Tio banor. I Navets 50-metersbassäng finns det gott om utrymme för både bad och träning.

Läs mer om 50-metersbassängen

Hoppbassängen

I hoppbassängen kan du träna hopp från 1 och 3 meters höjd. Passa på att träna på att dyka, få till den perfekta volten eller bara hoppa för skojs skull. 

Läs mer om hoppbassängen

Multibassängen

Multibassängen kan användas för en mängd olika aktiviteter. Vattenträning, babysim och simskola är bara några exempel.

Läs mer om multibassängen

Upplevelsebadet

Sugen på att hitta på något kul? Utforska de spännande attraktionerna i upplevelsebadet!

Läs mer om upplevelsebadet