Servicearbete samt simtävling 20-25 november

Vattenrutschkanorna är stängda 20-22/11 och Pluppbassängen är stängd 22-24/11 för underhåll. 50-meterbassängen och hoppbassängen är stängda för simtävling 24-25/11. Bubbelpoolen är avstängd för underhåll 23/11 fram till kl 14. Resten av badhuset är öppet som vanligt.

Seniorsatsning

Vi har många starka seniorer som redan idag tränar hos oss och vi vill att ni ska bli ännu fler som håller igång och mår bra här hos oss på Navet, utomhus och hemma.
Därför satsar vi nu extra på er!

Erbjudanden för seniorer

Detta år är seniorernas år. Som en del av Umeå kommuns satsning på och för seniorer har vi på Navet några erbjudanden för dig som är 65+. Passa på att skaffa träningskort hos oss!

Värva din vän!

Har du träningskort hos oss? Och en vän som vill börja träna? Ta med din kompis nästa gång du tränar så får både du och din vän en extra månad gratis då kompisen köper ett träningskort. Erbjudandet gäller under 2017 och för er i åldern 65 år och uppåt.

Gratis friidrott

Tisdagar från och med 19 september kl. 11-12 i friidrottshallen på Nolia har du som är 65 år eller äldre möjliget att träna gratis. På plats finns en ledare som hjälper dig komma igång efter din förmåga, dagsform och träningsvana.

Umeå kommun satsar på DIG!

Det är inte bara vi på Navet som satsar på seniorträning. Klicka här för att läsa mer om och se program för öppet hus på Hemgården i Umeå, Sävar simhall i Sävar, Vallabadet i Hörnefors och Storsjöbadet i Holmsund.

Motionssimma i 50-metersbassäng

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen

Ett badhus för alla

Tillgänglighet