Familjefredag

Förgyll sista vardagen i veckan med en badkväll på Navet. Det blir en glädjefull och blöt badupplevelse för alla i familjen. Välkommen till en fredag med familjen i centrum! 

Relax, bad och gemenskap

Fredag 24 maj håller Navet sin första familjefredag. Umgås tillsammans i Navets relaxavdelning, testa på Aufguss, leta badankor, lek i upplevelsebadet och ät av vår lyxiga hamburgerbuffé. Läs om alla aktiviteter här:

Relax

Navet bjuder på öppen relaxavdelning! Du kan koppla av i någon av våra två bastur. Känn värmen, njut av härliga dofter och ta ett dopp i bubbelpoolen. I relaxavdelningen kan du också uppleva dimma, monsunregn, höra åskans muller och andra ljud i vår upplevelsedusch. Relaxavdelningen är öppen för alla mellan klockan 15 och 20.

Aufguss

I relaxavdelningen har du möjlighet att prova på Aufguss - en bastuupplevelse för alla sinnen! Temperaturen i bastun är sänkt och Aufguss är anpassad för att även passa de mindre barnen. Tid för Aufguss är 16, 17.30 och 19.

Badanksjakt

Vi har gömt ett antal badankor runt om på Navet, kan du hitta någon av dem? Badankan får du sen byta in mot en överraskning! Begränsat antal badankor och max en badanka/person. Från klockan 16.

Hamburgerbuffé

Vem mer än vi älskar hamburgare? Ät så mycket du orkar från vår buffé som står redo mellan klockan 16 och 19. Priset är 50 kr för barn och 70 kr för vuxna!

Baddisco

Visa dina bästa dancemoves, i vattnet eller på land! Det spelas musik och tjusiga ljuseffekter utlovas. Restaurangen har erbjudande på slush och varma chips. Klockan 19-20.30.

Vanligt entrépris gäller under familjefredagen.

Badkalas på Navet

Ät på Navet

Restaurang

I Navets restaurang hittar du både mättande måltider och lättare fika. Här kan du också äta din egen matsäck. Prova restaurangens goda och nyttiga frukost - finns även för förbokning.  

SLAPPNA AV

Relaxavdelningen